El Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament d’Amposta i l’Oficina Jove del Montsià han apostat per continuar expandint els horitzons de la gent jove. En aquest sentit, han considerat convenient programar una xerrada en relació a opcions i experiències de mobilitat internacional dintre de les que ofereix en la seva cartera de serveis la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil

Aquesta trobada formativa i introductòria en matèria de mobilitat, es durà a terme el dia 26 d’octubre a les 18h fins les 19h a través d’una retransmissió en directe per la xarxa social “Instagram”. L’activitat serà desenvolupada a càrrec de l’Associació Obre’t’Ebre, una entitat del tercer sector social que treballa amb joves i infants per tal de garantir la igualtat d’oportunitats a les zones rurals, en especial a la zona de les Terres de l’Ebre. La formadora de l’activitat conversarà durant 60 minuts amb els usuaris i les usuàries sobre el tema en qüestió: s’exposaran les diferents formes de realitzar una experiència de mobilitat internacional, es presentarà el ventall de programes i possibilitats disponibles actualment i es compartiran experiències de mobilitat internacional que s’han viscut des de la mateixa entitat.

Així doncs, sota aquesta visió, es pretén que el jovent pugui adquirir una perspectiva més amplia a l’hora de participar activament en la societat, tot tenint en compte les pròpies oportunitats laborals i personals, així com facilitar-li experiències que afavoreixin el seu desenvolupament individual i social basades en la riquesa de vivències arreu del món.