Contacta amb nosaltres

| Consell Comarcal del Montsià | Pl. Lluís Companys, s/n | 43870 Amposta | Tel. 977 704 371 |

Formulari de Contacte

He llegit i accepto la política de privacitat de la pàgina web.

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin incorporades i tractades en el fitxer denominat Joventut, responsabilitat del Consell Comarcal del Montsià i domicili a Plaça Lluís Companys, s/n , 43870 Amposta (Tarragona).

La finalitat del tractament és la de gestionar les inscripcions a les activitats organitzades per l’Àrea de Joventut. Les seves dades no seran transmeses a tercers, i seran conservades fins que no sol·licitis el contrari.

En qualsevol cas podràs indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercir els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-te, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà comunicar-les al Consell Comarcal del Montsià, plaça Lluís Companys s/n , 43870 Amposta (Tarragona), o al correu electrònic joventut@montsia.cat.

Així mateix, també podràs presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, o bé posar-te en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a consell@montsia.cat.

Avís. Et fem saber que utilitzem, per a la recollida de dades, les eines Google Drive i Zoho.