En aplicació de les mesures preventives per evitar la propagació del Covid-19, aquesta xerrada s’ajorna fins a nou avís. Les persones interessades poden preinscriure’s sense cap compromís per ser avisades quan es disposi de nova data.

Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

Els i les joves de Catalunya poden participar en nombrosos camps de treball arreu del món, en diferents modalitats: n’hi ha que duren quinze dies, a l’estiu; i n’hi ha de fins a 6 mesos.

Si vols viure una experiència de contacte i d’intercanvi amb una comunitat, no ho dubtis: els camps de treball t’esperen. Vols viure un estiu diferent? Vine a la xerrada informativa que t’hem preparat el dia 20 de març a Amposta (Edifici el Casal, Oficina Jove del Montsià, ctra. Simpàtica, 6)

Preinscripcions aquí