El dia 2 de novembre de 2019 va tenir lloc a Amposta la segona Trobada de joves del Montsià. Els organitzadors valoren positivament aquest esdeveniment i asseguren que han duplicat el nombre d’assistents de la de l’any passat. 

Al llarg del matí es van dur a terme diversos tallers on els joves van poder participar activament a l’hora que van reflexionar sobre qüestions quotidianes i adquirir nous coneixements. El primer dels tallers va anar a càrrec de les representants del Col·lectiu les Llibertes, i van reproduir diferents simulacions de micromasclisme. El segon va consistir en una xerrada a càrrec de la influencer Mayoletes, qui amb la seva naturalitat, va aconseguir interactuar i connectar amb el públic. Tot seguit i de manera simultània, els joves van poder elegir entre un taller sobre la taxa rosa i un taller de dj. 

Va concloure la jornada el darrer taller a càrrec de l’il·lustrador Hernan en h, qui va motivar als joves a pintar una bossa i expressar el seu art. 

Com a novetat d’aquest any, en la trobada van assistir diverses entitats com l’AJEIA, la Jove Cambra Internacional i la jove Maite Bel, amb els seu projecte fotogràfic, “Florint”.