Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià han preparat per a tota la ciutadania un joc de preguntes relatives a aspectes culturals, arquitectònics, geogràfics, etc. dels municipis del Montsià, per tal que els participants puguin avaluar el coneixement que tenen de la comarca on viuen.

Aquest joc representa una de les moltes iniciatives que aquests dies entitats públiques o privades han engegat per fer front a la situació d’excepcionalitat que es viu en motiu de l’estat d’alarma decretat per evitar la propagació del coronavirus. En concret, pretén ser un recurs més per amenitzar els dies de confinament a la llar. 

La finalitat del joc és, a part de servir com una eina per entretenir a la ciutadania, fer-los reflexionar sobre la pertinença al Montsià, sobre l’arrelament al territori, amb preguntes senzilles de tots els municipis de la comarca. 

Aquest Trivial tindrà continuïtat i periòdicament es publicaran noves preguntes per posar a prova els coneixements dels participants. Davant l’acceptació rebuda, s’estableixen els dilluns i els divendres, com a dies fixats perquè els joves i la ciutadania en general, puguin participar.

Per participar només has d’entrar a l’Instagram @montsiajove i trobaràs el joc a les stories.