Project Description

Consulta les ofertes publicades al web de la Xarxa Eures.

– Educador infantil a Finlàndia
 
LG Playschool Oy, un petit jardí d’infants en anglès situat a Perttula (Nurmijärvi), cerca un/a mestre/a d’escola bressol qualificada. La persona serà contractada com a assistent de mainadera a la llar d’infants abans de rebre el reconeixement de la qualificació a Finlàndia.
Per participar cal complir els següents requisits:
· Tenir una titulació oficial en primera infància segons el consell educatiu nacional.
· Comptar amb experiència en educació artística.
· Tenir coneixements d’anglès.
· Comptar amb vehicle propi.
La jornada laboral ascendeix a 38 hores a la setmana a canvi d’un salari de 1.800 € nets al mes, segons els convenis col·lectius finlandesos.
Tot i que la posició no cobreix allotjament o transport, l’empresa contractant s’ofereix a ajudar amb la cerca d’apartament i els tràmits relacionats amb comptes, assegurances i targetes fiscals.
Si estàs interessat/ada, envia currículum en anglès a asko.kautonen@kidsworldplayschool.fi en còpia a euresnordicos@sepe.es amb l’assumpte “EURES kindergarten Finland” abans del 31 de juliol de 2021.
 
 
– Personal d’infermeria a Noruega 
Requisits:
  Grau d’infermeria a un país de la UE o amb homologació a UE-EEE.
 Permís de conduir tipus B 
 Experiència
 Anglès o algun altre idioma amb nivell B2
 Nacionalitat d’un estat membre de la UE o resident de llarga duració a un país de la UE-EEE.
En cas de no ser ciutadà de la UE-EEE, s’ha de disposar d’un títol d’infermeria reconegut per un estat de la UE-EEE i 3 anys d’experiència posterior al reconeixement a un estat de la UE-EEE.
Les persones interessades han d’enviar el cv en espanyol a maria@wrkbemanning.no amb còpia a eures.nordicos@sepe.es, amb la indicació a l’assumpte “Nurse for Norway”