Durant els mesos d’estiu tots els interessats en ampliar coneixements i augmentar les seves competències, podran beneficiar-se d’aquesta important oferta formativa organitzada per la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove».

La formació en el lleure copsa tot protagonisme, amb la realització d’un curs de premonitoratge i dos de monitoratge de lleure. Pel que fa l’experiència d’altres anys, aquestes darreres formacions tindran la particularitat  de ser intensives, és a dir, que la durada serà tan sols de quinze dies. Per últim, es conclou aquesta programació amb dos cursos molt específics i innovadors, de grafits i d’iniciació als drons.  

Amb la voluntat d’apropar-se al jove, totes aquestes formacions es descentralitzen i llevat del curs de grafits que es farà a Amposta, les altres es distribueixen pels municipis de la comarca. Així, les poblacions de Sant Carles de la Ràpita, Freginals i Ulldecona acolliran els cursos de premonitors i monitors (1a quinzena), monitors (2a quinzena) i drons, respectivament.

Les places per aquestes formacions són limitades i les inscripcions poden realitzar-se directament als Punts d’Informació Juvenils dels ajuntaments de la comarca, Oficina Jove o al Consell Comarcal del Montsià. Al web de www.montsiajove.org es pot accedir a tota la informació dels cursos: continguts, preus, dates, horaris…