A partir del dia 7 de novembre de 2020 tindrà lloc la 3a Trobada de Joves del Montsià, aquest any, de forma online. Les tardes a partir del dissabte dia 7, de les 20 fins les 21 h, podreu accedir lliurement al perfil d’Instagram de @montsiajove i gaudir en directe i sense preocupacions d’un seguit de concerts que protagonitzaran artistes i grups de música del territori. En efecte, parlem d’un festival convencional, però on el públic es trobarà assegut al sofà de casa, amb tota la comoditat i seguretat que ofereix la seva pròpia llar.

La situació sanitària actual ens ha dut a un panorama social cada cop més limitat, si partim de com havíem viscut el dia a dia fins ara. Per això, l’Oficina Jove del Montsià, amb la seua missió d’escoltar, atendre i oferir les oportunitats necessàries a la gent jove del territori, repensa la forma de celebrar esdeveniments multitudinaris que ens serveixen per socialitzar, guanyar experiències, expandir horitzons i gaudir d’activitats culturals i d’oci.

Així mateix ha passat amb el sector cultural i artístic, que ha rebut una bona sotragada amb la invasió del virus als espais públics i sales d’actuació. Per no mencionar la dificultat afegida que tindrà la gent jove que vulgui iniciar la seva carrera en el món musical, el qual ja parteix d’una manca quant a nombre de referents artístics del territori. A totes aquestes inconveniències li hem trobat una solució: aprofitar la Trobada de Joves del Montsià que se celebra anualment per donar una treva a les oportunitats, les experiències, la proximitat, el caliu i el gaudi que ens proporciona la música.

En conclusió, tant si voleu entretenir-vos, com si voleu donar suport als nous talents musicals emergents del territori, només caldrà que accediu a Instagram, per on es retransmetrà en directe el festival i connecteu amb el directe de @montsiajove. És més, algunes d’elles us permetran conèixer millor als i les participants ja que podreu interactuar simultàniament durant l’entrevista que es realitzarà a cada artista o agrupació amb les vostres preguntes pel xat en directe.

Per acabar, parafrasejar els lemes “la cultura és segura”  i “la gent jove del Montsià, més viva que mai” per insuflar l’energia i el positivisme necessaris per seguir endavant amb noves fórmules que ens permetin atresorar aquelles coses que ens fan somriure.