Enguany celebrem la cinquena edició d’aquest concurs de fotografies via Instagram que es va iniciar l’any 2017.  

El lema d’enguany, “Per 365 dies saludables al Montsià: mostra com fas salut a la comarca” ha estat objecte de moltes interpretacions. No només la salut física, també la mental, la vida saludable, la feina, l’esport, etc., s’ha reflectit a les candidatures i els nostres joves han ensenyat com al Montsià s’opta per una forma de viure d’acord amb tot el que s’associa al benestar corporal. 

Segons les bases, el jurat d’aquesta edició del concurs va deliberar entre les candidatures presentades i com sempre va reconèixer l’alt nivell artístic de totes les produccions, però va decidir atorgar el premi a la candidatura d’@enfokaa. Per tant, la guanyadora de la 5a edició del Concurs Calendari Montsià Jove 2022 és Karen Valldeperez Garcia.

Les fotografies premiades protagonitzaran l’edició del Calendari Jove d’aquest any 2022, el qual es podrà recollir al Consell Comarcal del Montsià, a qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la comarca, o bé es podrà descarregar directament al portal web de la Xarxa Montsià Jove.

Calendari Jove 2022