Per festejar la Tercera Trobada de Joves del Montsià 2020 organitzada per la Xarxa Montsià Jove que es celebrarà aquest mes de novembre, no poden faltar els regals. I per això, et proposem un JOC:

No tens què posar-te per la Tercera Trobada de Joves del Montsià 2020 organitzada per @montsiajove? Vols assegurar una vetllada encara més divertida? @memesdelebre, @somdelterreno, @hernanenh i @montsiajove saben que com més sucre més dolç i que als esdeveniments important, les coses s’han de fer com cal. 

ATENCIÓ! Tenim 3 PACKS DE REGALS per intentar fer de la Trobada de Joves del Montsià un festival de música com els d’abans: música, gent, riures, regals i molt més. Reuneix als i les col·legues i participa!

🎁Pack 1
1 samarreta Del Terreno
1 totebag Del Terreno
1 joc de cartes Llépol

🎁Pack 2
1 totebag Del Terreno
1 joc de cartes Llépol

🎁Pack 3
1 joc de cartes Llépol

 

Condicions per participar:

Segueix el nostre compte d’Instagram @montsiajove

Fes un like a la publicació del sorteig.

 Mencionar a dos amics o amigues amb qui xales als concerts. (no seran vàlides les mencions a comptes de famosos, empresarials o falsos)

– Explica’ns què és el que més gaudeixes d’un concert de música en directe.


 

El joc finalitzarà el dia 8 de novembre 2020 a les 12 de la nit i s’anunciaran els guanyadors i guanyadores el dia 9. Les 3 persones guanyadores es determinaran mitjançant la “App Sorteos” (https://app-sorteos.com/es) i es donaran a conèixer  també per Instagram. Seran contactades i donarem un termini de 7 dies perquè ens donin l’adreça per enviar-los els regals. Si transcorreguts aquests 10 dies no rebem cap notificació de qui hagi guanyat, l’ens organitzador determinarà una segona persona guanyadora mitjançant el mateix sorteig.

*Pots participar com ho desitgis, però la participació només comptarà una (1) vegada.

*Podrà participar qualsevol persona física que  tingui un perfil real a Instagram.

*Només es permet la participació dintre de Catalunya. No s’enviaran els productes sortejats fora d’aquest àmbit territorial.

Reservat el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels Participants a la Promoció.

* Les persones que participin accepten expressament i sense reserves totes les condicions que regeixen el sorteig, incloent el tractament de les seves dades personals per a aquesta finalitat promocional. En cas contrari, no poden participar.

*La participació en aquesta promoció, així com la publicació dels comentaris que es realitzen per part dels participants en les publicacions no podran vulnerar en cap cas les Regles comunitàries d’Instagram ni les Condicions d’ús d’Instagram. Instagram no patrocina ni avala aquesta promoció.