El passat dimecres, 31 d’octubre de 2018 a les 13.00 h, a la sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià va tenir lloc l’acte de lliurament del premi a la millor fotografia presentada al segon Concurs Instagram: Festes Montsià 2018.

Donant continuïtat al projecte d’Instagram #like&share, la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove», constituïda per tots els Punts d’Informació Juvenil de la comarca, va organitzar un segon concurs d’Instagram sota el lema: Quin significat tenen per a tu les festes majors o diades de festivitats locals?, a través del qual la persona guanyadora rebria com a premi un Smartwatch lliure, un rellotge intel·ligent valorat en 265 euros.

L’objectiu d’aquesta iniciativa segueix sent el foment de la participació dels joves i la interacció amb l’administració, de manera que aquesta esdevingui fàcilment un interlocutor més, i així també es puguin donar a conèixer entre el col·lectiu jove les actuacions dels serveis comarcals de joventut.

Un total de 26 fotografies es van presentar al concurs amb les etiquetes requerides #festesmontsia18 #TeamMontsiaJove #likeandshare i @montsiajove i es van valorar tenint en compte l’originalitat, creativitat, respecte, arrelament amb el territori, qualitat fotogràfica, companyerisme, participació, diversió, tradicions i cultura.

L’acte va concloure amb el lliurament del premi per part de la Sra. Sònia Tomàs, consellera de Joventut, a l’autora de la fotografia guanyadora del concurs «Els colors desperten rialles».