“Menys fumar i més caminar” és el lema del 2017 durant la XVIII Setmana sense fum que serà del 25 al 31 de maig. Durant aquesta setmana es realitzen diferents activitats de conscienciació per deixar de fumar i també es fa difusió de materials per a la sensibilització de la població en general.

                           

Una de les accions per a conèixer la realitat de les persones que consumeixen tabac, és la realització d’una enquesta de la que s’està fent difusió des de diferents serveis. A partir dels resultats que es recolliran des del 4 d’abril fins al 8 de maig es realitzarà un informe que es  publicarà per a que es coneguin els resultats de l’estudi. De manera que si fumeu o esteu pensant en deixar-ho, us encoratgem a que respongueu aquesta enquesta que adjuntem https://goo.gl/YgWjNR . El propòsit és que arribin el màxim de respostes per a poder fer un estudi efectiu de la realitat actual.

A més si compartiu fotos de la campanya amb el #ssfcat17 en Facebook, Twitter o Instagram entrareu en el sorteig de tres targetes per a bescanviar per material esportiu.