Els serveis comarcals de joventut focalitzen la mirada en l’educació emocional per treballar la formació integral de les persones que presten serveis educatius

La Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil “Montsià Jove” organitza per al cap de setmana del 18 i 19 de maig un curs d’especialització en educació emocional a Ulldecona.

Treballar amb infants i joves és fàcil, sempre que es disposin de les eines i els recursos adients. Les constants etapes per les quals passen incideixen en el fet que les seves emocions estiguin a flor de pell. Conèixer les pròpies emocions és essencial per saber com regular-les en situacions sobrevingudes. Així mateix, cal també estimar l’autoestima i motivar els alumnes a potenciar les seves habilitats.

La Fundació Pere Tarrés serà l’encarregada d’impartir aquest curs, d’una durada de 10 hores, el qual està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i per tant, té els mateixos efectes administratius que les activitats incloses dintre del Pla de formació permanent del professorat.

Aquesta formació s’adreça a totes aquelles persones que estiguin interessades en la matèria, sobretot les que vulguin treballar o estiguin fent-ho en entorns educatius, pedagògics i formatius.

Les inscripcions es poden formalitzar en qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la comarca, Oficina Comarcal i Oficina Jove a partir de 10 d’abril. El preu d’aquesta acció formativa és de 33,28 euros. Les persones interessades es poden preinscriure abans d’aquesta data a través del portal web de Montsià Jove.