Des dels Serveis Comarcals de Joventut ja han començat a organitzar els cursos d’estiu per al jovent del Montsià, un d’ells és el taller de costura. Els objectius son  aprendre la tècnica per treure i fer patrons a partir d’una peça bàsica ja feta, aprendre a filar i tallar, muntar una peça de roba, cosir-la a màquina i fer els acabats.

Es tracta d’una formació teòrica-pràctica en el que es desenvoluparà la destresa manual, la motricitat fina, la coordinació òcul-manual i la sensibilitat. Al mateix temps funciona com a teràpia afectiva, ja que ajuda a estimular la creativitat i la concentració.

En total seran 20 hores de curs del dia 4 al 8 de juliol durant el matí de 10 a 14 h. EL curs s’adreça a joves d’entre 15 i 17 anys i es dura a terme a La Ràpita.

El preu del curs és de 30 euros amb bonificacions en cas de ser família monoparental o nombrosa, tenir una diversitat funcional igual o superior al 33% que en aquest cas el preu és de 27 euros o 25 euros si la persona està en situació d’atur des de fa almenys 6 mesos. Les bonificacions no són acumulables.