Cul Inquiet del mes de juny

Edició especial del programa d’entrevistes en directe CUL INQUIET!

Aquest mes de juny triple entrevista: tres joves planeres ens comparteixen els seus projectes creatius. Santa Bàrbara ens demostra que les persones joves també  tenen interès i unes ganes immenses de contribuir al món cultural.

Us les presentem…

 

 

  • Cinta Ferré, escriptora i amant de l’aprenentatge, amb les seves creacions pretén contribuir en moviments socials pels drets de les persones. Podeu llegir els seus relats en múltiples llibres, podeu trobar-los a internet.
  • Laura Lázaro Panisello, dissenyadora gràfica amb una sensibilitat enorme i un gran amor per la seva família, ens mostra un procés meravellós de coneixença a través del seu projecte “Esquerdats/des”. Podeu visitar l’exposició de les seves composicions a l’Espai Guaix d’Amposta.
  • Mireia Ibáñez Cid, escriptora, es despulla a través de la poesia: ens mostra les seves pors, amors i desitjos, treballant conjuntament amb la seva comanya Marta, dissenyadora gràfica i il·lustradora. Podeu adquirir el seu llibret per encàrrec directe o a la llibreria La Romàntica (Amposta)

 

Si voleu coneixer-les més a fons, a elles i també els seus projectes personals, haureu de mirar l’entrevista AQUÍ.

 

 

 

 

Lo vols conèixer? Vols saber quina actitud necessita una persona jove per tirar endavant un projecte professional al món del motor?

Ell ho té molt clar: esforç, constància, saber acceptar una derrota i mirar amb positivisme la següent carrera.

No t’ho pots perdre. Recupera l’entrevista AQUÍ

20/05/2021

 

 

28/06/2021|