Vols protagonitzar la campanya publicitària 2019 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots participar en la campanya que s’emetrà en diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer de l’any vinent. El rodatge es durà a terme el proper mes de novembre. Pots inscriure’t fins al 25 de setembre.

 

càsting Carnet Jove 2018

Qui s’hi pot apuntar?
Tots els i les joves de Catalunya entre 12 i 31 anys que siguin titulars del Carnet Jove i estiguin registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Si ets menor de 18 anys caldrà l’autorització del pare, la mare o del tutor legal, i assistir al càsting acompanyat.

A quanta gent seleccionen?
Es necessiten 30 joves per protagonitzar els papers de protagonistes i de figurants de l’espot. Si et seleccionen et donaran d’alta a la Seguretat Social i rebràs una remuneració de 400€ (si fas un personatge principal) o de 100€ (si ets figurant) per jornada. Cada persona seleccionada assistirà al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en què sigui convocada.

Inscripcions
Tens des del dilluns 5 de setembre fins al dimarts 25 de setembre per inscriure’t. Els dies 27 i 28 de setembre de 2018, Carnet Jove es posarà en contacte per correu electrònic amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting.

Dies i lloc del càsting
El càsting es farà els dies 8, 9 i 10 d’octubre (dilluns, dimarts i dimecres), de les 10 de matí a les 7 de la tarda, a la seu de l’Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona). Es podran ampliar les dates en funció del nombre de persones inscrites.

El rodatge
El rodatge de l’anunci tindrà lloc a meitat de novembre de 2018 (subjecte a canvis), i la sessió fotogràfica es podrà dur a terme els mateixos dies o fora d’aquest període. És important que les persones seleccionades es comprometin a estar disponibles en les dates del rodatge i les fotos.

 

Amplia la informació aquí

Font: Jove.Cat. Generalitat de Catalunya.