Comencem el segon concurs Instagram @montsiajove! 

En aquesta edició el que demanem és que ens expliquis amb una imatge quin significat tenen per a tu les festes majors o les diades de festivitats locals del teu municipi del Montsià. Només volem una fotografia.

I, com no, la millor proposta tindrà premi: un smartwatch lliure valorat en més de 250 euros! 

Com ho has de fer? A sota trobaràs les bases, molt important llegir-les, però t’expliquem breument els passos a seguir 💪:

  • Termini de participació: del 15 de juny fins al 15 de setembre de 2018 (tingues present que les imatges poden ser de festivitats de tot l’any).
  • Temàtica: Quin significat tenen per a tu les festes majors o les diades de festivitats locals? Comparteix-ho amb nosaltres! Has d’indicar a sota de la fotografia publicada: el municipi, el títol de la foto i una breu explicació.
  • Per participar: el teu perfil ha de ser públic, en el cas que no sigui així, la fotografia no es podrà valorar.
  • Les fotografies s’han de fer amb un dispositiu mòbil compatible amb Android i Iphone i pujar-les a Instagram.
  • Els participants: han de ser persones físiques entre 14 i 29 anys.
  • Important: Has de tenir en compte que has d’etiquetar a @montsiajove amb els hashtags: #festesmontsia18 #TeamMontsiaJove i #likeandshare. Si falten algunes d’aquestes etiquetes, la fotografia no es podrà valorar.

I per últim, dir-te que tenim pensat fer una exposició itinerant amb les millors fotografies, es hora de mostrar el  talent 👏

No t’ho pensis més i participa! És molt fàcil!

Consulta les bases aquí ⬇

000 Bases concurs-festes-majors