Arriba la 4a edició de la Trobada de Joves del Montsià. La jornada d’aquest any es desenvoluparà el dia 6 de novembre de 11h a 19h a la nau polivalent situada al poliesportiu municipal de la localitat de Santa Bàrbara.

La situació derivada de la pandèmia ha dificultat la mobilitat a tots els nivells i és ben conegut que moltes persones joves han hagut de resignar-se a viatjar. Per això, l’edició d’enguany pretén apropar el món al Montsià.

L’esdeveniment reunirà a moltes persones joves de la comarca per gaudir d’una fira plena d’activitats, entre les quals podrem trobar exposicions, tallers, xerrades, punts d’informació i molta música!  Totes elles giraran al voltant de la diversitat cultural i ètnica, l’aproximació entre comunitats i la prevenció del racisme i la xenofòbia. El recinte disposa d’una àrea de picnic i d’un bar oberts durant tota la jornada.

També podreu participar compartint fotos dels vostres viatges o dels indrets que heu descobert, ja sigui al costat de casa com a l’altra banda del globus! Totes les persones que cedeixin les fotografies per l’exposició oberta obtindran un obsequi de participació.

Viatjarem allà on vulguem sense moure’ns del Montsià! 

Us deixem la programació de la jornada: