Project Description

 Què és Integrals Ulldecona?

Els programes integrals s’emmarca en les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades des de la Unió Europea i es dirigeixen a les persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil.


A qui va dirigit?

A joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil, joves de 16 a 29 anys que per diferents raons no estudien ni treballen.


Què és pretén?

L’objectiu d’aquests programes és que els joves que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació de qualitat, de formació, o bé puguin realitzar un període de pràctiques en un termini de 4 mesos després d’haver acabat l’educació formal o haver-se quedat en situació de desocupació.
Hem pot interessar? Si compleixes els requisits no t’ho pensis, apunta’t és una molt bona oportunitat per millorar la teva situació, ja sigui des de la vesant laboral com de l’educació.


Requisits per poder formar part dels Programes de Garantia Juvenil

  • Actualment no estar treballant.
  • Actualment no rebre cap acció formativa ni educativa.
  • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys.
  • Estar interessat en participar activament en les propostes que es plategin des de la Garantia Juvenil.
  • Tenir la nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió Europea, o tenir autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.
  • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

Més informació
Ajuntament d’Ulldecona, c/Major, 49 1r. Mercè Pitarch
Casal Jove d’Ulldecona, c/Vicent Aubà, s/n. Albert Sans
O envía un correu a integrals@ulldecona.cat


Si encara no ets beneficiari/ària de la Garantia Juvenil emplena aquí el qüestionari i en breu es posaran en contacte amb tu per tramitar-la.