Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià han preparat, dins de l’oferta formativa d’aquest estiu 2017 i que inclou, dos cursos de monitors, un de premonitors i un curs de drones, un novedós curs de grafitis.

 

Aquesta formació tindrà lloc a Amposta, del dia 10 fins al 14 de juliol, però el tret que la caracteritza i diferència de qualsevol altra és que serà impartida per Lily Brik, una jove artista lleidatana que ha fet de la seva passió, una professió.

Dissenyadora gràfica i grafitera, estava treballant a una botiga d’estampació i un dia un client li va proposar pintar amb esprai una paret. Reconeix que ho va trobar molt difícil, però s’hi va aficionar en seguida. Les seves obres van començar a fer-se virals a les xarxes, va passar a rebre encàrrecs, fins al punt que va deixar la feina i es va dedicar de ple al món de l’art urbà.

 

Les seves obres són espectaculars i no deixen a ningú indiferent. Va ser amb el mural que il·lustra el cartell de la formació, la pèl-roja Juliette, quan va passar a ser reconeguda a festivals de mitja Europa. El seu art, sobretot, el podem trobar a les terres lleidatanes, així ha omplert de color poblacions com Penelles, Agramunt, Juneda o Lleida ciutat.

Els alumnes assistents a les seves formacions, no han de ser experts dibuixants o pintors, normalment són persones a qui els agrada el món dels grafitis i volen aprendre a fer-ne un. De fet, és una ocasió única a les nostres terres el poder gaudir d’una gran professional dins d’aquest art.

 

Les persones interessades en aquest curs de grafitis poden inscriure’s directament al Consell Comarcal del Montsià, a l’Oficina Jove o als punts d’Informació Juvenil dels ajuntaments de la comarca.

 

Les places són limitades i el preu d’aquesta formació és de 49,45 euros.