Quan:
abril 13, 2019 @ 6:00 pm – 10:00 pm
2019-04-13T18:00:00+02:00
2019-04-13T22:00:00+02:00
On:
Auditori Sixto Mir
Preu:
10€ (8€ carnet cultural)

Benvingudes i benvinguts al «Selectes», el festival de petit format de músiques possibles del segell Petit Comitè.

Enguany es reafirma amb un cartell de luxe format per 4 artistes que caminen entre el pop, folk, música experimental i country alternatiu.

«Selectes» es consolida així com el festival de petit format de les Terres de l’Ebre per als amants de la cultura musical poc corrent i inconformista; de qualitat i amb la bellesa des de diversos punts de vista.

A «Selectes» es destil·larà passió i t’emocionarà!

 

Mavica

Marta Casanova, originària de Cartagena però que actualment viu a Londres, ens oferirà un show de música folk elegant, amb influències que van de Bon Iver a Sufjan Stevens. Una veu inconfundible que es quedarà gravada a foc en la nostra ment des de la primera escolta, ja que ve a presentar el seu primer EP titulat «Gone» i editat per Hidden Track Records.

 

Lu Rois Trois

La compositora, pianista i cantant estarà acompanyada en format trio per una violoncel·lista i un contrabaix per donar cos a les seves cançons íntimes, d’atmosfera cinematogràfica i de dolç folk pastoral, presentant el seu darrer disc «Clarobscur». Una proposta preciosa, on l’art de construir cançons prendrà una forma hipnòtica.

 

Amorante

«Amorante es un cajón desastre que guarda cinco postales musicales» així es defineix el músic elgoibarrès Iban Urizar, una de les propostes que pretén sacsejar el festival «Selectes» amb la seva autodenominada «herri musika» i no deixar indiferent a ningú. Una oda a la música popular, vista i tractada des de l’expertesa d’aquest musicòleg capaç de tocar qualsevol pal. Una experiència propera a la música experimental, amb multitud d’influències però sempre situat en l’extrem de la improvisació lliure. Un must.

 

Joana Serrat i The Great Canyoners

Joana Serrat per a aquesta ocasió especial estarà acompanyada per la seva banda al complet de 6
músics «The Great Canyoners». Molt s’ha escrit ja de la Joana Serrat, però qui no l’hagi vist, i amb les condicions que ofereix l’Auditori Sixto Mir, que sàpigue que està davant d’una de les millor cantautores i compositores de pop i folk d’arrel americana del País. Presentarà amb tot detall i compliments el seu quart disc «Dripping Springs» editat per Great Canyon records i Loose Music.

Venda d’entrades el mateix dia del festival a la guixeta de l’Auditori.