Quan:
abril 14, 2018 @ 7:00 pm – 8:00 pm
2018-04-14T19:00:00+02:00
2018-04-14T20:00:00+02:00
On:
Auditori Sixto Mir
Preu:
8€

Benvingudes i benvinguts al «Selectes», una vetllada musical íntima i de petit format que pretén apropar als amants de la cultura l’experiència de gaudir, en les millors condicions possibles, d’artistes i bandes independents amb propostes musicals que caminen pels senders de la qualitat i la bellesa des de diversos punts de vista i de partida.

«Selectes» neix amb la intenció de ser el petit festival de músiques possibles del Petit Comitè, la parada i fonda de nous i vells grups de música que destil·len passió i que ens emocionen, i en un marc incomparable com l’Auditori Sixto Mir, passarem tots junts una vetlla única.

Per aquesta primera edició del «Selectes», comptarà en els primers compassos i durant tota la vetllada, de les rítmiques pulides i sempre esplèndides de Pere Millán amenitzant els espais d’entrada a l’Auditori i entre els concerts, com a dj convidat.

Ja dintre a l’auditori, i ben acomodats a les butaques, la primera parada serà a càrrec de Ferran Palau, un dels pilars d’Anímic, que ens presentarà el seu nou disc estrenat recentment, Blanc (Halley Records, 2018) i un repàs de la seva formidable carrera en solitari. Un orfebre de les melodies, fosques i íntimes, però que com un raig de llum es
capaç de travessar qualsevol escletxa, per petita que sigui, ja que la seva música és molt i molt
gran.

La nit s’acabarà amb el duet asturià Elle Belga, que per primera vegada fan parada a les nostres Terres. El projecte de Josele (ex-Manta Ray) i Fany, amb una dilatada carrera a les seves espatlles, ens portaran la seva música detallista, contemplativa, d’espais i silencis, i com ja han deixat entreveure en els seus últims discs, d’eufòria continguda. Música preciosa per a
una vetllada única.