Quan:
febrer 24, 2019 @ 6:30 pm – 7:30 pm
2019-02-24T18:30:00+01:00
2019-02-24T19:30:00+01:00
On:
Auditori Sixto Mir

La projecció és gràcies a la col·laboració amb l’Americana Film Festival. Aquest documental humà i sorprenent, que tracta amb delicadesa, amb rigor, però amb l’esperança que el cas d’autisme de l’Owen mereix, emociona pels festivals per on passa.

La mostra és la quantitat de premis del públic que ha guanyat fins ara en certàmens com el Full Frame Documentary Film Festival, el Nantucket Film Festival o el San Francisco International Film Festival. Però també guanya premis per part dels jurats, ja que a més és un documental impecable. Per exemple és finalista entre el últims quinze documentals amb possibilitats de guanyar l’Oscar, seleccionat entre els cinc millors documentals de l’any per a National Board of Review i va ser el guanyador a millor direcció de documental al passat festival de Sundance.

Life, Animated ens emocionarà per la seva humanitat i ens mostrarà un cas sorprenent. Potser la màgia del cinema mai ha estat tan gran com el que veurem aquí

Sinopsi

Owen Suskind, quan tenia uns tres anys, comença a quedar-se en silenci. Això comporta un retrocés en el seu desenvolupament i la sospita per part dels pares s’acaba confirmant en una realitat desesperada. L’Owen és autista. I deixa de parlar. I es desconnecta de la realitat. L’únic que el manté tranquil es veure pel·lícules de dibuixos de Disney amb el seu germà gran. Quan els pares comencen a perdre l’esperança en que el nen recuperi la parla, sobtadament, un dia, expressa una realitat a partir d’una frase que els hi és familiar. Es tracta d’una frase extreta d’una pel·lícula de les que el nen veu. Els pares descobreixen doncs que el seu fill només es pot comunicar a partir del món fictici que ha construït en el seu cap, basat en les cintes de Disney. S’obre un camí d’esperança que anirà molt més enllà del que es podien imaginar.

Venda a taquilla una hora abans de la projecció

Aportació general 4€

Aportació socis 2€