Quan:
agost 9, 2019 – agost 28, 2019 tot el dia
2019-08-09T00:00:00+02:00
2019-08-29T00:00:00+02:00
On:
Centre d'interpretació de les barraques
Preu:
Gratuït

La mostra està composada per vint-i-cinc de fotografies on es poden contemplar diferents indrets del Delta de l’Ebre en diferents èpoques de l’any i, per tant, amb diferents condicions meteorològiques i ambientals.

Emilio Zaragoza, és l’autor d’aquestes fotografies. La seva passió per la fotografia la deu al seus pares. Van ser ells qui el van animar i motivar perquè fes de la fotografia una de les grans aficions de la seva vida. La primera càmera fotogràfica, una Kodak Instamatic, li van regalar a la primera comunió. Però, la càmera Reflex del seus pares, una Asahi Pentax, feia més bones fotografies, i de seguida va aprendre a utilitzar-la, i així poder capturar aquell precís moment que volia deixar plasmat amb una imatge.

Són instantànies plenes d’harmonia que reflecteixen la qualitat paisatgística del territori a través de la fotografia. Camps d’arròs en època de collita, els primers rajos de sol sortint a la costa de l’Ebre, la màgia de les llacunes del Delta. Una explosió de colors i de natura en estat pur, que ens apropa els elements naturals més singulars del nostre territori.