Quan:
febrer 14, 2019 @ 7:30 pm – 8:30 pm
2019-02-14T19:30:00+01:00
2019-02-14T20:30:00+01:00
On:
Museu de les Terres de l'Ebre
Preu:
Gratuït

El cicle de conferències «Biografies Ampostines», del que presentem la vuitena edició, té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

El cicle consta de 4 biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d’Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals.

En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, la restauració i gastronomia, la cultura i les arts de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui.

Programa

Dijous 24 de gener
«La família Ruiz, la música a la sang» a càrrec de Ferran Gómez i Caterina Zaragoza

Dijous 31 de gener
«Lluís Garcia Muñoz, un home arrelat al Delta» presentat per Joan Ferré

Dijous 14 de febrer
«Clara Salvadó Caballé, llegir ajuda a viure» presentada per Ernest Bertomeu

Dijous 21 de febrer
«Carlos Conde Calvet, un apasionat de la música i la vida» a càrrec de Núria Gómez, Carles Royo i Jordi Bertran